Αρχική Σελίδα

TWINAKE INDUSTRY CO.,LTD. Γύρος εργοστασίων

 • Γραμμή Παραγωγής

  Το Twinake, που ιδρύεται το 2007, είναι μέλος SEMA από το Νοέμβριο του 2011 και δεσμευμένο στην ανάπτυξη υψηλού - ποιοτικά προϊόντα, όχι μόνο όχημα που τροποποιεί τα μέρη και τα αυτόματα εξαρτήματα, αλλά πολλά άλλα προϊόντα, όπως τα εξουσιοδοτημένα προϊόντα παιδιών, η μηχανή & τα εργαλεία κήπων, το υλικό και το οικοδομικό υλικό. Οι πελάτες μας είναι παντού περιοχή της Βόρειας Αμερικής, της Ευρώπης, της Ιαπωνίας, της Αυστραλίας και της Νοτιοανατολικής Ασίας.

   

  Από νωρίς του 2008, ο ιδρυτής με το συνέταιρο της Ιαπωνίας του άρχισε να εστιάζει σε υψηλό - τα ποιοτικά συντονίζοντας μέρη, ειδικά το πλήκτρο διαστήματος/ο προσαρμοστής ροδών που απόλαυσαν σύντομα την πολύ καλή φήμη στη αμερικανική αγορά λόγω της ανταγωνιστικής τιμής, λεπτό σχέδιο, πρόστιμο τελειώνουν και άριστη ποιότητα. Πολλοί πελάτες έκαναν τα γενναιόδωρα σχόλια σε αυτά τα μέρη ροδών μετά από τη δοκιμαστικό διαταγή ή το δείγμα λαμβανόμενη.


  Με όλο και περισσότερα προϊόντα που αναπτύσσονται, παίρνουμε την πλούσια εμπειρία των διάφορων υλικών, που επεξεργάζεται και που ντύνει τις τεχνολογίες στη μηχανή. Θα επιθυμούσαμε να έχουμε περισσότερες πιθανότητες να εργαστούμε μαζί με περισσότερους πελάτες και
  μοιραστείτε την εμπειρία βιομηχανίας μας για να αναπτύξετε προϊόντα τα ανταγωνιστικότερα και ποιότητας.
   

  Είμαστε βέβαιοι ότι η ποιότητα είναι το κλειδί για να αναφλέξει τις πωλήσεις και τα κέρδη σας.

Στοιχεία επικοινωνίας
TWINAKE INDUSTRY CO.,LTD.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. David

Τηλ.:: +86 18605517905

Φαξ: 86-551-64690497

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)